top of page
  • Vorm Interieurgroep

10 Miles, we meet again!

Bijgewerkt op: 21 aug. 2023

Als interieurbureau steken we veel tijd in het realiseren van een gezonde woning, maar soms is het tijd om te investeren in een gezond lichaam. Omdat de loopmicrobe ons eerder dit jaar te pakken kreeg, hadden we meteen een leuk nieuwjaarsvoornemen voor dit jaar. Na een afwezigheid van enkele jaren zou ik opnieuw meedoen aan de 10 miles in Antwerpen.


loopwedstrijd Antwerpen
Interieurbureau in Antwerpen


Geen 10 miles dit jaar

Na enkele maanden weer de routine te hebben opgebouwd van twee tot drie keer trainen per week, leek de 10 Miles helemaal in orde te komen. Zo liep ik al weer aan een respectabele 10 kilometer per uur en dat zo´n 12 kilometer aan een stuk. Dus de 10 Miles zou wel goed komen toch? Helaas! Medezaakvoerder Ward werd in april geveld door een aanhoudende longontsteking en niet veel later had het beestje ook mij te pakken. Geen 10 Miles dus voor mij. Dit jaar werd ik dus gedwongen om Bart de Wever te vergezellen langs de zijlijn, maar dat betekent niet dat het streefdoel voorbij is.


Nieuw doel: 10 miles in 2024

Ondertussen is de longontsteking bestreden, maar dat is niet het geval voor de loopmicrobe. De trainingen zijn ondertussen weer begonnen en stap voor stap gaat het weer de goede richting uit. Nu is het alleen nog zaak om het enthousiasme te temperen en blessures te voorkomen, want in april 2024, dan zijn we er weer bij aan de startmeet en aan de finish!


Over de 10 Miles

De 10 Miles is een loopwedstrijd van iets meer dan 16 kilometer die jaarlijks wordt gelopen in de maand april. De route brengt je doorheen het stadscentrum van Antwerpen en de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Ondertussen is de 10 Miles uitgegroeid tot een van de grootste loopevenementen in België en een populair sportvoornemen voor veel beginnende en geoefende sporters. Zodus ook voor mezelf.14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hoe richten wij uw kantoren in?

Work in Progress met focus op het DNA en de waarden van uw bedrijf De inrichting van een kantoorgebouw is steeds een uitdaging: in plaats van ons te richten op individuen dient het interieur een weers

Commentaires


bottom of page